УСТРЕМ КЪМ  ПОБЕДА

Гордост за училището ни са спортните постижения на нашите ученици, постигнати  в различни спортни изяви на общинско и областно ниво през учебната 2022/2023г.

Това са резултати, постигнати с много труд, постоянство и любов към спорта.

На 16.02.2023 г. ученическият футболен отбор (ученици от V-VII кл.)  спечели  II място при представяне в Общинските ученически спортни   игри в гр. Елин Пелин.

Отлично представяне и I място за ученическия отбор по тенис на маса в Общинското ученическо състезание, проведено в гр. Елин Пелин на 20.02.2023 г.

На 9 март 2023 г. се проведе общинският кръг на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата.

Основните цели на състезанието са формиране у учениците на съзнателно и отговорно отношение към въпросите, свързани с безопасността на движението по пътищата, придобиване на основни знания и умения за разпознаване и преценка на опасните ситуации и фактори при тяхното участие в движението по пътя. След много упорита работа и забавление  отборът ни зае трето място .

На 16.03.2023 г. в гр. Ихтиман се проведе Областно състезание по тенис на маса. Училищният отбор в състав:

– Александър Маджаров

– Андрей Ангелов

– Боян Колев

– Денислав Стоичков

извоюва II място и получи Грамота от Българската асоциация „Спорт за учащи“.

Радва ни това, че учениците ни имат високи постижения в училище и в спорта. Желаем им от сърце да бъдат смели, упорити, здрави и успешни!

Браво, момчета!

Поздравяваме нашите спортисти и техния ръководител ст. учител по ФВС г-жа Светла Тошева за призовите места във всички спортни изяви. Пожелаваме им много нови бъдещи успехи!