Първият учебен ден – първи житейски урок по доброта и човечност в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, село Нови хан

ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“, село Нови хан откри официално новата учебна година. Гости на  училищното тържество бяха г-н П. Костов – кмет на с. Нови хан, г-н И. Симеонов – кмет на община Елин Пелин, г-жа Р. Младенова – омбудсман на община Елин Пелин, общински съветници, народни представители, както и ръководители на читалището и детската градина към селото.

         Екипът на училището инициира дарителска кампания в подкрепа на Виктор Стефанов Цончев, който е ученик от пети клас на ОУ„ Св. св. Кирил и Методий“ и страда от Детска Церебрална Парализа. Инициативата се проведе под надслов „Всички заедно да сбъднем мечтата на Вики – да тича и да не е различен!“ Колективът прикани всички да сътворят урок за доброта и човечност. В двора на училището беше поставена кутия, в която всеки от присъстващите имаше възможността да направи дарение за подпомагане на скъпоструващото лечение на Виктор.

         Благодарим на всички добри хора, които се включиха и с общи усилия успяхме да съберем сумата от 2 392 лв.

         Така, с вяра, надежда, любов и готовност да продължим добрия пример, г-жа А.  Николова – Директор на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“, село Нови хан удари първия училищен звънец!

Снимките са публикувани съгласно разпоредбите на чл.:19 от Закона за защита на личните данни.